نتایج آزمایش‌های عسل هپی هانی

ما در هپی هانی به کیفیت و اصالت عسل اهمیت ویژه‌ای می‌دهیم. به همین دلیل، عسل‌های ما در آزمایشگاه‌های معتبر مورد بررسی قرار می‌گیرند تا از خلوص و طبیعی بودن آن‌ها اطمینان حاصل شود.

چرا نتایج آزمایش مهم هستند؟

نتایج آزمایش‌های عسل نشان‌دهنده‌ی میزان خلوص، طبیعی بودن، عدم وجود افزودنی‌های مصنوعی و کیفیت کلی عسل است. این آزمایش‌ها شامل بررسی میزان ساکارز، پرولین، دیاستاز، نسبت فروکتوز به گلوکز و سایر شاخص‌های مهم هستند که استانداردهای جهانی کیفیت عسل را مشخص می‌کنند.

مقایسه کیفیت عسل هپی هانی با استانداردها

شاخصاستاندارد ملیهپی هانی
ساکارز (%)کمتر از 53.2
پرولین (mg/kg)بیشتر از 180245
دیاستازبیشتر از 812
نسبت فروکتوز به گلوکزبیشتر از 0.91.1

مشاهده نتایج آزمایش‌ها

در ادامه، تصاویر برگه‌های آزمایش رسمی عسل هپی هانی را مشاهده می‌کنید. این آزمایش‌ها توسط آزمایشگاه‌های معتبر و با استانداردهای دقیق انجام شده‌اند.

📌 چگونه نتایج را بخوانید؟ اگر با شاخص‌های آزمایش عسل آشنایی ندارید، پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را مطالعه کنید که نحوه‌ی تفسیر نتایج آزمایش‌های عسل را توضیح می‌دهد.

🔍 اعتبار و شفافیت تمامی نتایج ارائه شده در این صفحه دارای مهر و امضای آزمایشگاه هستند و برای اطمینان بیشتر، تاریخ دقیق هر آزمایش نیز در کنار تصاویر ذکر شده است.

با اطمینان مصرف کنید! هپی هانی تضمین می‌کند که عسلی که دریافت می‌کنید کاملاً طبیعی، بدون افزودنی و دارای کیفیت ممتاز است. اعتماد شما برای ما ارزشمندترین دارایی است. 😊