تاثیر کلمات مثبت روی عسل
استفاده کاربردی از پیام آب در نوشیدن عسل: نگاهی به ارتباط پنهان قدرت کلمات برای خوراکیها
عناوین
آیا با شعور آب یا پیام آب آشنا هستید ؟
در اواخر دهه 1990 و حدود سال 2000 میلادی یک فیزیکدان ژاپنی به اسم دکتر ماسارو ایموتو (Masaru Emoto) آزمایشهایی در خصوص شعور آب انجام داد که بعدها نتایج آن در کتابی به نام پیام آب یا Messages from Water منتشر شد در انتهای مقاله میتوانید این کتاب را دانلود کنید . به این نحو که مقداری آب در شیشههای یکسان ریخت و روی آنها برچسبهایی با نوشتههای متفاوت نصب کرد.
برخی از این برچسبها حاوی کلمات و عباراتی مثبت و برخی دیگر حاوی کلمات و عبارات منفی بودند. سپس شیشههای آب را در فریز منجمد کرد و در نهایت کریستالهای کنجمد شده را زیر میکروسکوپ بررسی کرد. .
نتیجه آزمایش اینگونه بود که شکل مولکولهای یخ زده آب، که در معرض عبارات مثبتی مثل سلام، دوستت دارم، عاشقتم و متشکرم، بود بسیار زیبا و منظم شده بود و اشکال زیبایی را ایجاد کرده بود. اما مولکولهای یخزده که از ظروف آب با عبارات منفی و کلمه های زشت مانند : از تو متنفرم، احمق و … تهیه شده بود کاملا نا منظم و زشت شده بود. میتوانید نمونههایی از آنها را در همین صفحه ببنید
سپاسگزاری یک از راهکارهایی است که دارای انرژی بسیار مثبتی است و احتمالا با تاثیر مثبت آن آشنا هستید. ما در عسل هپی هانی از همین ایده استفاده کردیم و عبارات مثبتی را روی ظروف عسل نصب کردهایم. حداقل نتیجهی اینکار ، یادآوری ما هنگام خوردن عسل است . کاری که معمولا فراموش میکنیم. و امیدواریم به ترویج فرهنگ سپاسگزاری از نعمتهای خداوند بیانجامد.
از شما هم دعوت میکنیم از عسلهای طبیعی ما که به این صورت بسته بندی شده استفاده کنید و تفاوت آنرا احساس کنید. امیدوارم شما هم نتایج مثبتی که ما از آنها دریافت کردهایم را تجربه کنید و به ما بازخورد دهید. در ادامهی مقاله توضیحات بیشتری در این رابطه میبینیم.
از شما هم دعوت میکنیم از عسلهای طبیعی ما که به این صورت بسته بندی شده استفاده کنید و تفاوت آنرا احساس کنید. امیدوارم شما هم نتایج مثبتی که ما از آنها دریافت کردهایم را تجربه کنید و به ما بازخورد دهید.
در ادامهی مقاله توضیحات بیشتری در این رابطه میبینیم.
تأثیر قدرت و انرژی کلمات
در دنیای امروز، تأثیر کلمات و عبارات بر رفتار و احساسات انسانها به عنوان یک واقعیت ثابت شناخته میشود. این تأثیرات میتوانند از خشم و ترس تا خوشحالی و انگیزه در افراد ایجاد کنند. شاید جملهی معروف ” پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک ” نیز به نحوی به همین موضوع اشاره داشته است.
در این مقاله، به بررسی تأثیر قدرت و انرژی کلمات و عبارات مثبت بر روی ما و مواد خوراکی میپردازیم و همچنین به تاثیر سپاسگزاری روی نتایج زندگیمان نگاهی میاندازیم و درنهایت اینکه این جملات چگونه تاثیری روی عسل هپی هانی دارند را مورد بررسی قرا میدهیم.
آزمایش ماسارو ایموتو و پیام آب
ایموتو، پژوهشگر ژاپنی، معتقد بود که کلمات، احساسات و انرژی میتوانند تأثیر مستقیمی روی مولکولهای آب داشته باشند. او به عنوان یک تحقیقات مرتبط با آب و انرژی، نمونههایی از آب را در معرض کلمات و موسیقیهای مختلف قرار داد و سپس بلورهای تشکیل شده در آب را زیر میکروسکوپ مشاهده و تصویربرداری کرد.
این آزمایش به دو صورت انجام شد:
- آزمایش کلمات: در این آزمایش، ایموتو آب را در معرض کلمات و عبارات مثبت یا منفی قرار داد. سپس با مشاهده بلورهای آب تشکیل شده، سعی در تشخیص احتمال تأثیر کلمات بر روی شکل بلورها داشت.
- آزمایش موسیقی: در این آزمایش، دکتر ایموتو موسیقیهای مختلف را به آب اعمال کرد و نتایج را مشاهده کرد. او باور داشت که نوع موسیقی میتواند شکل بلورهای آب را تحت تأثیر قرار دهد.
نتایج و انتقادات آزمایش ایموتو
مهمترین نتیجهای که ایموتو از آزمایش خود گرفت ، تایید اثرگذاری کلمات مثبت بر روی آب بود . از طرفی تقریبا در هر مادهای آب یافت میشود. در انواع میوهها و خوراکیها مقدار زیادی آب هست و بیش از 60% از وزن بدن ما را آب تشکیل میدهد. آب در خون ، قلب ریه و دیگر قسمتهای بدن وجود دارد.
به همین دلیل میتوان این نتیجه را هم گرفت که انرژی کلمات مثبت و منفی روی بدن ما، روی خوراکیهایی که میخوریم و بالاخره روی هر چیز دیگری تاثیر گذار است.
اگر چه اختلاف نظرهای وجود داشت و انتقادات متفاوتی از طرف جامعه جامعهی علمی به آزمایش او گرفته شد. که مهمترین آنها این نبود که نتایج همیشه یکسان نیستند و این آزمایش را به عنوان یک مدل غیرعلمی میبینند ( لزوما غیرعلمی به معنای نادرست بودن نیست بلکه به این معناست که علم نظری دربارهی آن ندارد . به طور مثال علم هنوز راجع به معجزات نظری نمیدهد. )
انجام آزمایش پیام آب به روشهای دیگر
در سالهای اخیر افراد دیگری نیز این آزمایش را با مواد خوراکی دیگری مثل انواع میوهها انجام دادهاند بطور مثال در آزمایشی یک عدد پرتقال نصف شده و در دو ظرف مشابه و یخچال قرار گرفتند. تنها تفاوت نوشتههای روی آنها بود که یکی مثبت و دیگری منفی بود .
نتیجه آزمایش این بود که میوه موجود در ظرف با برچسب منفی خیلی زود فاسد شد و کپک زد در حالی که ظرف دیگر تا مدتها ماندگاری داشت و تازه و سرحال باقی ماند. شما میتوانید فیلم این موضوع را که من در جستجوی گوگل پیدا کردم در لینک زیر مشاهده کنید https://www.aparat.com/v/VghrG
سابقهی تاریخی استفاده از کلمات مثبت برای خوراکیها در ایران
اگر تا حالا به حرم مطهر حضرت امام رضا تشریف برده باشید ، حتما ظروفی که در سقاخانه حرم یا اسماعیل طلا موجود است و نوشتههای مختلف آنرا که شامل ادعیه و نامهای خداوند است را دیدهاید. البته این ظروف در قدیم بسیار بیشتر بود و در اکثر آبخوریهای سطح شهر قابل مشاهده بود اما سالهای اخیر به دلیل مسائل بهداشتی اکثر افراد از ظروف شخصی خودشان استفاده میکنند.
مردم اعتقاد داشتند نوشتههای معنوی روی ظروف باعث میشود بیماری که از غذا یا آب درون آن استفاده کن شفا یابد و یا سلامتیاش را حفظ کند و برای آن ارزش زیادی قایل بودند.
مورد دیگری نیز شاهد این مدعاست. بسیار اوقات سفرههای غذا با آداب خاصی پهن میشوند و عدهای دور آن جمع شده و دعا یا قرآن میخوانند و یا دیگر مراسم عبادی را به جا میآورند و معتقدند که این غذاها متبرک شده هستند و باعث شفای بیماران میشود.
شاید در سالهای اخیر این مراسم فقط تبدیل به نوعی تشریفات شده باشد و آن فضای معنوی واقعی آن از بین رفته باشد ولی اصل موضع انکار ناشدنی است. به نظر شخص من دلیل اینکه جامعه علمی نتوانست آزمایش ماسارو ایموتو را تایید کند این بود که شعور و انرژی روانی آزمایش کننده را نادیده گرفت. در واقع آزمایشات علمی باید باید به صورت کور انجام شوند.
این رسم و رسومات نه تنها در ایران، بلکه در بسیار از کشورهای دیگر نیز به طرق مختلف و با آداب متفاوت هنوز هم دیده میشود.
قدرت کلمات و تأثیر آن بر احساسات ما
کلمات به عنوان ابزاری برای انتقال افکار و احساسات انسانها دارای قدرتی بسیار بالا هستند. کلمات دارای انرژیی هستند که میتوانند باعثت تغییر احساسات ما شوند، میتوانند در رفتار و حتی دیدگاههای ما تغییر ایجاد کنند. این موضوع از زمانهای باستان تا به امروز مورد مطالعه و تحقیق بوده است. بنابراین اینکه در معرض کلمات مثبت و انرژی بخش باشیم یا برعکس میتواند تاثیر شگرفی بر زندگی ما داشته باشد.
کلمات نه تنها معانی خود را منتقل میکنند، بلکه توانایی تغییر احساسات انسانها را نیز دارند. عبارات مثبت و انرژیبخش میتوانند حس خوشبختی، انگیزه و امید را به مخاطب هدیه دهد.
اینکه صبح هنگام با برداشتن ظرف عسل هپی هانی و دیدن یک جملهی الهام بخش بر روی ظرف آن میتواند احساس خوشآیندی را به مخاطبان خود هدیه دهد و لبخندی را بر لبان آنها بنشاند ما را به شدت ذوق زده میکند؛ گویی که شیرینی و قدرت این خوراکی را چندین برابر کرده است.
تاثیرات کلام مثبت در روانشناسی نیز مورد تایید قرا گرفته و میتواند به بهبود روحیه افراد ، رفع اضطراب و کاهش استرس نیز کمک کند.
سپاسگزاری چیست؟
سپاسگزاری به معنای قدردانی است از آنچه که اکنون داریم و تجربهاش میکنیم. این کار نه تنها احساسات مثبتی را در ما تقویت میکند، بلکه به بهبود روابط اجتماعی، کاهش استرس و افزایش رضایت از زندگی کمک میکند.
سپاسگزاری صبحگاهی یک گزینهی عالی برای شروع مثبت روزانه است. شروع روز با سپاسگزاری به ما امکان میدهد تا به آنچه که داریم و میتوانیم به دست آوریم، ارزش دهیم. این عمل ساده میتواند تاثیرات عمیقی در طول روز داشته باشد. تا تجربه نکنید باور نخواهید کرد.
حداقل اتفاقاتی که با سپاسگزاری روزانه تجربه میکنید عبارتند از :
- افزایش روحیه: سپاسگزاری صبحگاهی میتواند به افراد کمک کند تا با روحیهای خوب روزشان شروع کنند و از ابتدا انرژی مثبتی به دست آورند.
- کاهش استرس: شروع روز با سپاسگزاری میتواند به کاهش استرس و تنشهای روزانه کمک کند و افراد را به تجربه یک روز آرام و خوشایند ترغیب کند.
- تقویت روابط: تجربهی سپاسگزاری ممکن است به افراد کمک کند تا به روابط خود با دیگران ارزش دهند و ارتباطات مثبتتری را ایجاد کنند.
در اینباره در مقالهای جداگانه توضیحات بیشتری خواهم داد. البته میتوانید کتاب ارزشمند معجزهی سپاسگزاری اثر راندابرن را مطالعه نمایید.
سپاسگزاری صبحگاهی و تأثیر مثبت آن بر اتفاقات روزانه
سپاسگزاری، عملی است که اغلب در زندگی روزانه به سادگی چشمپوشی میشود، اما تأثیرات بزرگی بر روحیه و سبک زندگی ما دارد. سپاسگزاری صبحگاهی تاثیر شگرفی بر تسهیل کارهای روزانهی ما دارد؛ هرچند که نمیتوان آنرا به صورت علمی توضیح داد اما نقش آن در ایجاد تجربه مثبت در طول روز قابل امتحان کردن است و هر چه بیشتر امتحان کنیم بیشتر نتیجه میگیریم.
نتایج مثبت شخصی من از سپاسگزاری باعث شد، عباراتی را روی شیشهی آب شخصیام بنویسم و بیشتر از آن استفاده کنم و اکنون این تجربهی ارزشمند را با شما به اشتراک میگذارم.
شعور آب چه ربطی به عسل دارد؟
همانطور که قبلا گفته شد، تاثیر کلمات روی مولکولهای آب توسط ایموتو و برخی محققان دیگر بررسی شد. عسل نیز حاوی مقداری آب است ، میزان رطوبت عسل که همان مقدار آب موجود در آن است معمولا بین 13 تا 25 درصد است.
بنابراین به فرض اینکه اگر کلمات مثبت فقط بر مولکولهای آب تاثیرگذار باشند میتواند روی کل عسل هم تاثیر بگذارد. علاوه بر این وقتی که روزمان را با برداشتن و نگاه به ظرف عسلی شروع کنیم که سپاسگزاری را به یادمان آورد، میتواند سپاسگزاری را ادامه دهد و برای داشتن دیگر مواهب زندگیمان چند عبارت دلخواه دیگر را به آن اضافه کنیم و روزمان را با انرژی مثبت شروع کنیم.
اینکه عبارات مثبت را روی ظرف بچسبانیم شاید ایدهی جدیدی نباشد . ما این ایده را برای ظروف عسل به کار بستهایم تا هم فرهنگ سپاسگزاری را رونق دهیم و هم از اثرات انرژیکی آن روی محصول بهره ببریم. امیدواریم در این مسیر موفق شویم.
در صورتی که در این باره نظری دارید لطفا در انتهای این برگه برای ما و دیگر بازدیدکنندگان عسل هپی هانی بنویسید. برای خرید عسل هپی هانی از این بخش وارد شوید.
تجربهی مصرف کنندگان
طی پرسشهایی که از برخی مصرف کنندگان عسل هپی هانی که علاقهمند به این موضوع بوده و در جریان این ایده بودند انجام شد، نتایج جالبی گرفته شد.
این افراد به طور کلی بیان کردند که از مصرف عسل طبیعی هپی هانی در ظروفی که با برچسبهای مذکور مشخص شده بود نسبت به دیگر ظروف ساده احساس بهتری داشند . هر چند که از کیفیت یکسانی بودند.
البته این کار نیاز به بررسی دقیقتر و علمی تر دارد. در حال حاضر ما هیچگونه ادعایی در این باره نداریم و در حال جمع آوری اطلاعات بیشتر هستیم . امیدوارم که از تجربه شما نیز استفاده کنیم.