بهترین دارو برای درمان جوش صورت ( قسمت دوم )
در بخش قبلی خواندید یهترین دارو برای درمان جوش صورت و دلایل ایجاد جوش یا آکنه چه عواملی هستند .
در این قسمت و قسمتهای بعدی میخواهیم از عسل خام طبیعی بعنوان ماده اولیه برای تهیه چند ماسک معرفی کنیم.
تهیه ماسک با مواد طبیعی و عسل میتواند جوش صورت را در حد بسیار عالی رفع کند .
پوشش ماسک عسل
ماسک عسل شماره 1 : استفاده از عسل طبیعی خام
عسل خام به تنهایی میتواند یک ماسک صورت عالی باشد. همانطور که میدانید هیچگونه میکروب و باکتری نمیتواند در عسل طبیعی رشد کند.
عسل طبیعی به خاطر چسبندگی که دارد میتواند منافذ پوست را باز کند و میکروبها و عفونتهای مربوط به جوش صورت را از بین ببرد. علاوه بر آن موم موجود در عسل خام به نرمی و درخشان کردن پوست کمک میکند.
برای تهیه این ماسک تنها به عسل خام طبیعی احتیاج دارید که میتوانید از محصولات پیشنهادی هپی هانی استفاده کنید
مواد لازم: فقط عسل طبیعی (ترجیحاً عسل خام )
توضیح: عسل خام یا عسل تصفیه نشده عسلی است که بدون حرارت دیدن و گذشتن از صافی از قاب عسل جداشده باشد. برای تهیه آن میتوانید یا قاب (تخته یا شان) عسل طبیعی را در دمای محیط در ظرفی قرار دهید تا شهد آن جدا شود و یا از ” عسل ترک ( عسل ساوالان ) ” و یا “عسل 3 ستاره کوهی کردستان ” در مجموعه عسلهای هپی هانی استفاده کنید.
احتیاط: توجه کنید که ترجیحاً از عسلهای تغذیهشده با آب شکر استفاده نکنید. چرا ؟ چون عسل تغذیهای دارای مقادیر زیادی شکر در خود میباشد و شکر ذاتا جذب کننده میکروب و باکتریهاست.
دفعات استفاده: به مدت 1 هفته هر روز (ترجیحاً شب قبل از خواب)
روش استفاده: ابتدا صورت خود را با آب ولرم بشویید و صبر کنید تا خشک شود.
سپس بهسادگی یکلایه نازک از ماسک بر روی صورت خود بمالید. سپس بعد از 15 تا 20 آن را بشویید.
نکته علمی: عسل طبیعی دارای خواص ضد میکربی، انواع آنتیاکسیدان و همزمان بسیار چسبنده است.
این چسبندگی باعث میشود که گردوغبار، پوستهای مرده و میکروبها را از سطح پوست جدا کند
و خاصیت ضد میکروبی آن باعث ضدعفونی کردن پوست میشود.
آنتیاکسیدان موجود در عسل در جوانسازی سلولهای پوست کمک میکند. موم موجود در عسل خام پوست را صاف، براق و مرطوب میکند.
عسل خام
هپی هانی چند نوع عسل خام را در مجموعه محصولات خود دارد . این محصولات علاوه بر مصارفی که در بالا توضیح داده شد ، برای مصرف خوراکی و درمانی نیز بسیار خوب است . چرا که وقتی عسل طبیعی برای سهولت در جدا شدن از قاب حرارت میبیند بسیاری از آنزیمهای مفید خود را از دست میدهد .
البته عسل خام زودتر شکرک میزند و از نظر برخی افراد این تنها ایراد عسل خام میباشد.