آب و عسل و 999 خاصیت شگفت انگیز برای سلامتی

چند خاصیت از هزاران خاصیت فوق‌العاده آب و عسل را می‌شناسید؟

عناوین

خواص آب و عسل

00

خواص آب و عسل

نوشیدن مخلوط آب و عسل یا همان شربت عسل چیز جدیدی نیست، این نوشیدنی خوش‌طعم برای مدت‌های طولانی جزء داروهای خانگی مفید بوده و هست. در متون پزشکی کهن درباره خواص آب و عسل تاکیدات زیادی شده و علم امروز نیز این موضوع را تایید می‌کند.

نوشیدن آب با عسل می‌تواند طراوت‌بخش باشد و بدن را به روش صحیح پاکسازی کند. ترکیب خوشمزه و خوش طعم آب و عسل نه تنها شما را سرحال می‌کند، بلکه برای سلامتی‌تان نیز مفید است. در این بررسی در مورد مزایای آب و عسل صحبت می‌کنیم.

عملکرد آب و عسل

اول بیایید عسل و آب را تجزیه کنیم و با مزایای منحصر به فرد هر کدام آشنا شویم. عسل به عنوان یک عامل شیرین کننده بسیار مفید شناخته می‌شود که از بیش از 181 ویتامین، مواد معدنی، آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی تشکیل شده است. عسل سرشار از فلاونوئیدها (آنتی‌اکسیدان‌ها) و اسیدهای فنولیک است که با مبارزه با عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی به کاهش سرفه کمک می‌کند.

عسل زخم‌ها و سوختگی‌ها را التیام می‌بخشد. مطالعات نشان داده‌اند که عسل به طور موثری با انواع مختلف باکتری‌ها مبارزه می‌کند. عسل همچنین ممکن است التهاب را کاهش دهد و به عنوان یک پانسمان برای زخم‌ها و سوختگی‌های پوست عمل می‌کند.

آب بخش مهمی از یک رژیم غذایی متعادل سالم است، زیرا بدن برای عملکرد صحیح به آن متکی است. بین 50 تا 80 درصد بدن انسان از آب تشکیل شده است. تمام فرآیندهای شیمیایی بدن در آب انجام می‌شود. ما برای هضم، جذب مواد مغذی، کمک به حرکت، دفع مواد زائد و تنظیم دمای بدن به آب نیاز داریم.

افرادی که هر روز آب کافی نمی‌نوشند بیشتر در معرض خطر ابتلا به سنگ کلیه، مشکلات دریچه های قلب و برخی انواع سرطان هستند. آب به هضم غذا کمک می‌کند، درد را تسکین می‌دهد، گردش خون را بهبود می‌بخشد. آب همچنین برای ساخت بزاق بدن مورد نیاز است که برای شستن غذا از دندان‌ها و کمک به جویدن، چشیدن، قورت دادن و هضم غذا بسیار مهم است.

خواص آب با عسل

در ادامه به فواید نوشیدن مخلوط آب و عسل اشاره می‌کنیم:

سم زدایی از بدن

عسل به دفع سموم از بدن کمک می‌کند و به سیستم گوارش، کلیه‌ها و کبد در انجام وظایف خود کمک می‌کند. در طول روز، تعداد زیادی باکتری و میکروب مضر از هوا و آبی که می‌نوشیم و غذایی که می‌خوریم وارد بدن ما می‌شوند. اینها می‌توانند آسیب جدی به بدن ما وارد کنند. ترکیب آب و عسل خاصیت ضد بیماری‌زایی بسیار قوی دارد که به خنثی کردن باکتری‌ها و میکروب‌ها کمک کرده و عناصر مضر را از بدن خارج می‌کند.

کمک به کاهش وزن

مخلوط آب و عسل حاوی کالری و قند کمتری است که برای چربی سوزی عالی است. عسل حاوی پروتئین‌هایی به شکل اسیدهای آمینه، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که به جذب چربی‌ها و کلسترول کمک می‌کند. در نتیجه از افزایش وزن جلوگیری خواهد کرد. علاوه بر این، عسل دارای قند خوبی است که سطح انرژی را افزایش می‌دهد. نوشیدن آب با عسل را با معده خالی در صبح نوش جان کنید.

بهبود سیستم ایمنی با نوشیدن شربت عسل

آنزیم‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در عسل از باکتری‌های مضر محافظت می‌کنند. هنگامی که شربت عسل می‌نوشید، ایمنی بدن شما فورا تقویت می‌شود. این نوشیدنی را به یک عادت تبدیل کنید و به زودی خواهید دید که به ندرت مبتلا به آنفولانزا، سرفه معمولی و سرماخوردگی و تب یونجه می‌شوید. همچنین، این مخلوط به کاهش تورم یا التهاب کمک می‌کند. خاصیت ضد باکتریایی آب و عسل از ایجاد عفونت جلوگیری خواهد کرد. علاوه بر این، برای افراد مبتلا به التهاب مزمن، این نوشیدنی ضروری است.

برطرف کردن آلرژی

آب و عسل باعث آبرسانی به بدن می‌شود. اگر حداقل سه بار در روز این نوشیدنی را مصرف شود، علائم آلرژی کاهش پیدا می‌کند. این نوشیدنی یک راه حل سریع برای درمان آلرژی نیست، اما بدون شک عاملی موثر در کاهش علائم حساسیت است. این نوشیدنی همچنین حاوی الکترولیت‌هایی است که باعث کاهش آلرژی تنفسی می‌شود. توصیه می‌کنیم یک بار در روز و یک بار در شب، یک لیوان آب و عسل بنوشید.

بهبود شرایط پوستی

آب و عسل به دلیل خاصیت ضد باکتریایی به شفافیت و پاکسازی پوست کمک می‌کند. وقتی این مخلوط باعث تصفیه خون می‌شود و تشکیل سلول‌های خونی را تقویت می‌کند. خون پاک‌تر و تمیزتر با پوست سالم ارتباط دارد. اگر هم می‌خواهید جای جوش‌ها را از بین ببرید، باید دو یا سه فنجان آب لیمو و عسل در روز بنوشید. از آنجایی که این نوشیدنی ضد باکتری است، باکتری‌های مسئول جوش را از بین می‌برد.

999 خاصیت آب و عسل

نوشیدن شربت عسل بی اغراق هزاران خاصیت برای تک تک سلول‌های بدن و بهبودشرایط جسمی ، روانی و خلق و خوی ما دارد. اینکه در این نوشتار همه‌ی آنها نوشته شود امکان پذیر نیست و حتی اگر نوشته شود حوصله خواندنش نیست. چیزی که در این بند میخواستیم بگوییم این است که شربت عسل که به سادگی قابل تهیه است فواید بسیاری دارد . نیاز نیست تا همه‌ی آنها را بدانید. فقط در هر فرصتی از آن استفاده کنید

عوارض مصرف آب و عسل

نوشیدن عسل با آب چند عارضه جانبی بالقوه دارد. بر اساس مطالعات آیورودا، ممکن است باعث ایجاد «AMA» در بدن شود که اثرات سم نام دارد. البته این حالت در موارد بسیار نادری مشاهده شده است که و علت دقیق آن نیز مشخص نیست.

«AMA» وضعیتی است که در آن مخاط و سمیت بدن افزایش می‌یابد و باعث بسیاری از بیماری‌ها می‌شود. با این حال، خرید عسل ارگانیک و طبیعی می‌تواند این مشکل را به کلی برطرف کند.

طرز تهیه شربت عسل

بهترین ویژگی در مورد آب و عسل این است که تهیه آن آسان است. مراحل تهیه مخلوط آب و عسل به شرح زیر است:

  1. مقداری آب را در یک کتری بجوشانید.
  2. به محض شروع به جوش آمدن آب، کتری را از روی حرارت بردارید. آب را در فنجان یا کاسه‌ای بریزید و بگذارید خنک شود تا کمی از داغی آن کاسته شود.
  3. یک تا دو قاشق غذاخوری عسل خام  یا عسل ارگانیک اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.
  4. نوشیدنی را در حالی که هنوز گرم است، ترجیحا با معده خالی بنوشید.

توجه: به جای آب معمولی شیر یا آب سرد داخل یخچال، آب گرم را با عسل مخلوط کنید که هضم سریع‌تری دارد و هم برای عملکرد معده و روده عالی است.

کلام آخر

عسل به درمان گلودرد یا سایر عفونت‌های گلو کمک می‌کند. این ماده غذایی خوشمزه برای هضم غذا عالی است و از بی‌خوابی جلوگیری می‌کند. یک قاشق عسل در یک لیوان آب گرم عالی خواهد بود. این نوشیدنی را به مدت 10 روز امتحان کنید و تفاوت را متوجه شوید. در صورت بروز هرگونه عواقب سلامتی، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. فقط مطمئن شوید که عسلی که مصرف می‌کنید عسل ارگانیک باشد. انواع عسل فرآوری و پاستریزه بسیاری از فواید تغذیه‌ای عسل طبیعی و آب را ندارد.

4.5 2 آراء
رأی دهی به مقاله / متن
4.5 2 آراء
رأی دهی به مقاله / متن
عضویت
اطلاع رسانی
guest
نام و نام خانوادگی

0 نظر
فیدبک‌های داخلی
مشاهده همه نظرات