/, عسل و تغذیه/بهترین روش مصرف عسل

بهترین روش مصرف عسل

بهترین روش مصرف عسل

یک از سؤالاتی که همیشه مطرح بوده است این است که بهترین روش مصرف عسل چیست؟

قبل از پاسخ به این سؤال باید چند نکته را متذکر شد:

  • این مطالب در مورد عسل طبیعی که زنبورعسل تنها از شهد گیاهان استفاده کرده باشد صادق است.
  • و عسل‌های تغذیه‌ای که زنبورها از آب شکر و انواع اسانس‌ها استفاده کرده‌اند را شامل نمی‌شود.
  • تجربه ثابت کرده است که یقین به شفابخشی عسل توسط فرد، ۱۰۰ درصد تأثیر شفابخشی را بر او خواهد افزود
  • و عدم اعتماد موجب کاهش اثرات شفابخشی عسل در وی خواهد شد و شاید این اثر شفابخشی را هم احساس نکند.

طی سال‌ها تحقیق و تجربه در شفابخشی مصرف عسل این نتایج به دست آمده است:

  1.  مصرف عسل با غذا: غذا است. (مانند غذاهای دیگر، ویتامین‌ها، املاح معدنی و دیگر مواد لازم بدن را تأمین می‌کند .)
  2.  مصرف عسل با آب: دارو است. (حدوداً ۷۰% در درمان بیماری‌ها مفید و ۳۰% ممکن است عوارض جانبی داشته باشد ).
  3. مصرف عسل به‌تنهایی: شفا است. (۱۰۰% بدون عوارض جانبی تأثیرگذار بوده و شفابخش است).
بهترین روش مصرف عسل

مصرف عسل با نان و کره در صبحانه:

به مدت ده روز برای تقویت بنیه و تأمین ویتامین‌های لازم بدن بسیار مؤثر است، اما در درمان بیماری‌هایی مانند: زخم معده، روده، اثنی عشر و… تأثیر چندانی ندارد.

اگر در همین مدت عسل با معده خالی همراه با آب استفاده شود، بر بیماری‌های معده، روده واثنی عشر تا ۵۰% اثر تقویتی و ۳۰% اثر میکروب‌کشی خواهد داشت.

بهترین روش مصرف عسل

نوشیدن عسل به‌تنهایی و با معده خالی (ناشتا) به هنگام بیداری در صبح؛ حدود نیم ساعت قبل از صبحانه و نیم ساعت قبل یا ۲ ساعت بعد از غذای ظهر و همچنین حدود ۲ ساعت بعد از شام می‌تواند تأثیرات زیر را در بدن انسان به وجود آورد:

  • میکروب‌کشی در مدت دو ساعت انجام می‌پذیرد.
  • مداوای کامل مشکلات گوارشی اعم از معده، روده و اثنی‌عشر در مدت شش ماه.
  • تقویت بنیه به‌تناسب ضعف بدن.

با توجه به نوع بیماری و عسل مصرفی، نوشیدن عسل به این شیوه، عوارض جانبی در بر نخواهد داشت.

توجه: این شیوه مصرف، با توجه به نوع عسل، مقدار مصرفی آن و زندگی زنبورعسل تغذیه روزانه حتی برای افراد مبتلا به فشارخون و دیابت نیز هیچ‌گونه عوارض جانبی نخواهد داشت.

توسط |۱۳۹۷/۶/۲۷ ۱۶:۲۳:۵۳شهریور ۲۷ام, ۱۳۹۷|عسل درمانی, عسل و تغذیه|بدون دیدگاه

درباره نویسنده:

دیدگاه خود را بنویسید